Over Brand-Partners

Geschiedenis

Al meer dan 10 jaar helpen we bedrijven om hun maximale potentieel te ontwikkelen

2008

Brand-Partners werd in 2008 opgericht door een team van managers die gespecialiseerd zijn in advies over bedrijfsontwikkeling, buitendienstacties en het werven en beheren van verkopers. Aanwezig in Frankrijk en België, begeleidt de groep Brand-Partners en
ondersteunt merken in hun zoektocht naar omzet, marktaandeel, positionering en reputatie.

Meerdere sectoren

Van massadistributie tot een meer gesegmenteerde aanpak, we implementeren operationele teams en B2B- of B2C-verkoopspecialisten van zeer competitieve sectoren zoals telecom, kapitaalgoederen, hightech, financiële diensten, producten met een hoog verbruik.

Waarden

Innovatie

We stimuleren de opkomst van innovaties door middel van onze cultuur en het samenbrengen van medewerkers met verschillende profielen, via formele of informele uitwisselingen op alle niveaus. Motiverende producent, het vermogen om te innoveren, moet ons in staat stellen te anticiperen op wat onze klanten willen, en zo een echte meerwaarde vormen in het licht van de concurrentie.

Klanttevredenheid

Het is onze plicht om onze klanten service van hoge kwaliteit te bieden die past bij hun investering. Door onze acties en onze gepersonaliseerde opvolging dragen we bij tot deze tevredenheid. Het is onze motor en onze garantie voor gemotiveerde en ambitieuze medewerkers.

Team Spirit

Het delen van de kennis en ervaringen van onze medewerkers vormt de basis van onze bedrijfscultuur. Deze teamgeest strekt zich uit tot netwerken om het meeste uit alle beschikbare vaardigheden te halen.

Prestatie

De sleutel tot ons succes, prestatie is een vorm van individuele en ondernemerscapaciteiten, het motiveert, stimuleert en bevordert de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Regelmatig dagen we onszelf uit om onze klanten altijd beter te bieden.

Managing Team

Drève Richelle 161 – 1410 Waterloo

Email: info@brand-partners.be
Tel : + 32 (2) 762 78 01
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.